Giriş Kayıt
Stan Paik

Stan Paik


Kameraman, Yapımcı

Stan Paik, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
4.0 145
2016 Komedi Kameraman 6.8 60

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.4 579

Maymun Kral
2014 Aksiyon Kameraman 4.8 3,895
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2010 Aksiyon Kameraman 6.0 56
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018