Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (56)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), İçerde (2016), Mucize (2015), Güneşi Gördüm (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 4.0 1,732
2016 Aksiyon Müzik 7.4 9,671
2015 53 Dram Müzik 6.7 1,503
2015 53 Komedi Müzik 6.3 2,278
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.6 7,099
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,210

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.2 3,369
2011 Dram Müzik 4.2 329

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
5.9 13,101
2009 47 Dram Müzik 4.8 1,384
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 8,179
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,960
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018