Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), Güneşi Gördüm (2009), İçerde (2016), Mucize (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 3.9 1,205
2016 Aksiyon Müzik 6.9 6,411
2015 53 Dram Müzik 6.7 1,030
2015 53 Komedi Müzik 6.3 1,941
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,550
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,043

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.3 3,327
2011 Dram Müzik 4.2 310

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 12,592
2009 47 Dram Müzik 4.7 1,274
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,624
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,602
Dizi Altyazıları
The Flash (9,143) Better Call Saul (6,977) Lucifer (4,079) Fargo (3,934) American Gods (3,752) Gotham (3,669) Twin Peaks (3,202) The 100 (3,154) 12 Monkeys (2,763) Supernatural (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017