Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (56)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), İçerde (2016), Güneşi Gördüm (2009), Mucize (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 4.0 1,666
2016 Aksiyon Müzik 7.3 9,027
2015 53 Dram Müzik 6.7 1,366
2015 53 Komedi Müzik 6.3 2,174
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.5 6,665
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,169

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.2 3,370
2011 Dram Müzik 4.1 323

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
5.9 12,955
2009 47 Dram Müzik 4.8 1,355
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 8,025
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,875
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018