Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), Güneşi Gördüm (2009), Mucize (2015), İçerde (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 3.9 996
2016 Aksiyon Müzik 6.8 5,744
2015 53 Dram Müzik 6.7 980
2015 53 Komedi Müzik 6.3 1,907
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,396
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,022

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.3 3,316
2011 Dram Müzik 4.1 311

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 12,495
2009 47 Dram Müzik 4.7 1,248
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,516
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,520
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017