Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), Güneşi Gördüm (2009), Mucize (2015), İçerde (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 3.7 813
2016 Aksiyon Müzik 6.8 5,218
2015 53 Dram Müzik 6.6 945
2015 53 Komedi Müzik 6.3 1,874
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,291
2011 49 Komedi Müzik 5.2 1,999

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.3 3,270
2011 Dram Müzik 4.1 311

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 12,434
2009 47 Dram Müzik 4.7 1,240
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,427
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,480
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017