Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), Güneşi Gördüm (2009), İçerde (2016), Mucize (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 3.9 1,017
2016 Aksiyon Müzik 6.9 6,009
2015 53 Dram Müzik 6.7 998
2015 53 Komedi Müzik 6.3 1,930
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,480
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,034

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.3 3,321
2011 Dram Müzik 4.1 311

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 12,550
2009 47 Dram Müzik 4.7 1,264
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,579
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,563
Film Altyazıları
Gold (7,753) Rings (3,953) Logan (3,285) Get Out (2,817) La La Land (2,222) The Age of Shadows (2,023) Split (1,990) Zashchitniki (1,807) The Great Wall (1,637) Office Christmas Party (1,514)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,302) The Blacklist (4,761) The Expanse (3,512) The Last Kingdom (2,414) Better Call Saul (2,268) Doctor Who (1,936) Game of Thrones (1,870) Vikings (1,844) Supernatural (1,764) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017