Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), İçerde (2016), Güneşi Gördüm (2009), Mucize (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 3.9 1,459
2016 Aksiyon Müzik 7.1 7,944
2015 53 Dram Müzik 6.7 1,169
2015 53 Komedi Müzik 6.3 2,030
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,772
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,100

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.2 3,351
2011 Dram Müzik 4.1 315

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
5.9 12,752
2009 47 Dram Müzik 4.8 1,320
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,766
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017