Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), İçerde (2016), Güneşi Gördüm (2009), Mucize (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik 3.9 1,523
2016 Aksiyon Müzik 7.2 8,297
2015 53 Dram Müzik 6.7 1,231
2015 53 Komedi Müzik 6.3 2,073
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,861
2011 49 Komedi Müzik 5.2 2,117

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.2 3,360
2011 Dram Müzik 4.1 318

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
5.9 12,822
2009 47 Dram Müzik 4.8 1,332
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,838
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017