Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tevfik Akbasli

Tevfik Akbasli (55)


Müzisyen, Müzisyen

Tevfik Akbasli, 21 Ocak 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen. New York'ta Beş Minare (2010), Güneşi Gördüm (2009), Mucize (2015), Beyaz Melek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1962
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Komedi Müzik    
2016 Aksiyon Müzik 8.4 3,093
2015 53 Dram Müzik 6.7 900
2015 53 Komedi Müzik 6.4 1,843
2015 53 Dram Müzik
Müzik
7.5 5,130
2011 49 Komedi Müzik 5.2 1,980

Hür Adam
2011 49 Biyografi Müzik
Müzik
5.3 3,261
2011 Dram Müzik 4.1 305

New York'ta Beş Minare
2010 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 12,325
2009 47 Dram Müzik 4.7 1,232
2009 47 Dram Müzik
Müzik
6.5 7,310
2007 45 Dram Müzik 6.4 5,376
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017