Giriş Kayıt
Michael Hsueh

Michael Hsueh


Kameraman

Michael Hsueh, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kameraman    
2013 Suç Kameraman 4.8 140
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 22
2012 Komedi Kameraman 3.0 394

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 6
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.2 217
Dizi Altyazıları
Vikings (16,971) Shameless (7,442) Black Mirror (6,710) The Flash (4,645) The Big Bang Theory (2,512) Star Trek: Discovery (2,469) Supernatural (2,409) The Blacklist (1,355) Bron/Broen (1,244) Supergirl (1,223)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018