Giriş Kayıt
Michael Hsueh

Michael Hsueh


Kameraman

Michael Hsueh, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Kameraman 4.8 140
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 22
2012 Komedi Kameraman 3.0 394

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 6
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.2 217
Dizi Altyazıları
The Flash (5,356) Black Sails (4,479) Into the Badlands (3,998) Iron Fist (2,782) Vikings (1,916) Legion (1,653) Game of Thrones (1,428) Billions (1,362) Arrow (1,361) The 100 (1,306)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017