Giriş Kayıt
Michael Hsueh

Michael Hsueh


Kameraman

Michael Hsueh, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Kameraman 4.8 140
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 22
2012 Komedi Kameraman 3.0 394

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 6
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.2 217
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017