Giriş Kayıt
Michael Hsueh

Michael Hsueh


Kameraman

Michael Hsueh, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kameraman    
2013 Suç Kameraman 4.8 140
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 22
2012 Komedi Kameraman 3.0 394

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 6
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.2 217
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,908) Den of Thieves (2,523) Hostiles (2,504) 12 Strong (2,428) Maze Runner: The Death Cure (2,125) Winchester (1,581) Submergence (1,387) Peter Rabbit (1,378) The Commuter (1,048) Wildling (892)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,753) The Flash (3,333) Supernatural (3,288) The Terror (2,978) Legion (2,867) The Crossing (1,846) The Expanse (1,778) The Big Bang Theory (1,500) Arrow (1,257) Vikings (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018