Giriş Kayıt
Chandler Massey

Chandler Massey (27)


Oyuncu

Chandler Abit Massey, 10 Eylül 1990 doğumlu oyuncu. Days of Our Lives (1965) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chandler Abit Massey
Doğum Tarihi: 10 Eylül 1990
Takma İsmi: Chan
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Dram Oyuncu    
2017 27 Dram Oyuncu 9.2 11
2017 27 Komedi Oyuncu 5.4 437
2016 26 Komedi Oyuncu 5.6 490
2012 22 Komedi Oyuncu 5.8 1,346
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017