Giriş Kayıt
Travis Turner

Travis Turner


Oyuncu

Travis Turner, oyuncu. 'Marley & Me: The Puppy Years' Goes to Training Camp (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 56

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Çeşitli 7.9 37,269
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 75
2016 Komedi Çeşitli 6.1 1,001
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,940
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.5 3,202
2011 Komedi Oyuncu 3.6 1,646
2010 Dram Oyuncu 5.4 515
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,255) The 100 (2,709) La casa de papel (2,122) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,934) The Crossing (1,685) Into the Badlands (1,683) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018