Giriş Kayıt
Dan Sullivan

Dan Sullivan


Yönetmen Asistanı

Dan Sullivan, yönetmen asistanı. (2009) The Good Wife (2009), (2014) Deadbeat (2014), (2011) 4:44 Last Day on Earth (2011), (2014) Lullaby (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sully
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.6 7
2017 Suç Çeşitli 4.4 123
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 160
2014 Dram Çeşitli 6.3 1,404
2014 Korku Çeşitli    
2014 Dram Çeşitli 6.2 1,945
2014 Komedi Çeşitli 4.6 537
2014 Komedi Çeşitli 7.6 3,390
2014 Komedi Çeşitli 6.2 1,429
2013 Komedi Çeşitli 6.3 294

Büyük Düğün
2013 Komedi Çeşitli 5.6 39,659
2011 Dram Çeşitli 4.5 4,104
2009 Suç Çeşitli 8.3 54,194
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017