Giriş Kayıt
Dan Sullivan

Dan Sullivan


Yönetmen Asistanı

Dan Sullivan, yönetmen asistanı. (2009) The Good Wife (2009), (2014) Deadbeat (2014), (2011) 4:44 Last Day on Earth (2011), (2014) Lullaby (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sully
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli    
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 160
2014 Dram Çeşitli 6.3 1,404
2014 Korku Çeşitli    
2014 Dram Çeşitli 6.2 1,943
2014 Komedi Çeşitli 4.6 537
2014 Komedi Çeşitli 7.6 3,326
2014 Komedi Çeşitli 6.2 1,429
2013 Komedi Çeşitli 6.3 294

Büyük Düğün
2013 Komedi Çeşitli 5.6 39,072
2011 Dram Çeşitli 4.5 4,104
2009 Suç Çeşitli 8.3 52,651
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,310) John Wick: Chapter 2 (8,168) Doctor Strange (4,561) Allied (3,971) Moana (2,715) Forushande (2,486) Arrival (2,361) Split (2,353) Lion (1,979) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,111) The Flash (4,265) Vikings (3,673) Supernatural (2,986) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,163) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,598) The Vampire Diaries (1,478)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017