Giriş Kayıt
Dan Sullivan

Dan Sullivan


Yönetmen Asistanı

Dan Sullivan, yönetmen asistanı. (2009) The Good Wife (2009), (2014) Deadbeat (2014), (2011) 4:44 Last Day on Earth (2011), (2014) Lullaby (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sully
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Çeşitli 4.5 114
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 160
2014 Dram Çeşitli 6.3 1,404
2014 Korku Çeşitli    
2014 Dram Çeşitli 6.2 1,945
2014 Komedi Çeşitli 4.6 537
2014 Komedi Çeşitli 7.6 3,381
2014 Komedi Çeşitli 6.2 1,429
2013 Komedi Çeşitli 6.3 294

Büyük Düğün
2013 Komedi Çeşitli 5.6 39,473
2011 Dram Çeşitli 4.5 4,104
2009 Suç Çeşitli 8.3 53,807
Film Altyazıları
Gold (2,465) Get Out (1,623) Personal Shopper (1,499) Logan (1,383) Silence (1,235) The Age of Shadows (944) Split (895) La La Land (862) Rings (828) The Fate of the Furious (763)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,809) The Flash (4,096) Into the Badlands (3,099) Gotham (2,133) The Blacklist (1,714) Fargo (1,658) The Last Kingdom (1,387) Vikings (1,359) Game of Thrones (1,342) Billions (1,173)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017