Giriş Kayıt
Dan Sullivan

Dan Sullivan


Yönetmen Asistanı

Dan Sullivan, yönetmen asistanı. (2009) The Good Wife (2009), (2014) Deadbeat (2014), (2011) 4:44 Last Day on Earth (2011), (2014) Lullaby (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sully
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 4.1 102
2017 Suç Çeşitli 4.5 129
2017 Dram Çeşitli 9.3 6
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 304
2014 Dram Çeşitli 6.3 1,404
2014 Korku Çeşitli 4.1 13,758
2014 Dram Çeşitli 6.2 1,945
2014 Komedi Çeşitli 4.6 537
2014 Komedi Çeşitli 7.5 3,489
2014 Komedi Çeşitli 6.2 1,429
2013 Komedi Çeşitli 6.3 294

Büyük Düğün
2013 Komedi Çeşitli 5.6 40,616
2011 Dram Çeşitli 4.5 4,104
2009 Suç Çeşitli 8.3 55,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017