Giriş Kayıt
Dan Sullivan

Dan Sullivan


Yönetmen Asistanı

Dan Sullivan, yönetmen asistanı. (2009) The Good Wife (2009), (2014) Deadbeat (2014), (2011) 4:44 Last Day on Earth (2011), (2014) Lullaby (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sully
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 4.1 104
2017 Suç Çeşitli 4.5 129
2016 Dram Çeşitli 7.3 360
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 706
2014 Dram Çeşitli 6.3 1,404
2014 Korku Çeşitli 4.1 13,758
2014 Dram Çeşitli 6.2 1,945
2014 Komedi Çeşitli 7.5 3,646

Büyümek ve Diğer Yalanlar
2014 Komedi Çeşitli 4.6 629
2014 Komedi Çeşitli 6.2 1,429
2013 Komedi Çeşitli 6.3 294

Büyük Düğün
2013 Komedi Çeşitli 5.6 42,348
2011 Dram Çeşitli 4.5 4,104
2009 Suç Çeşitli 8.3 58,855
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018