Giriş Kayıt
Bérénice Eveno

Bérénice Eveno


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Bérénice Eveno, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 433
2015 Dram Görüntü Yönetmeni    
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 221
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.8 1,359

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
8.5 1,223,406
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2012 Kısa Metraj Kameraman    
2011 Dram Kameraman 8.1 35
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.7 7
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017