Giriş Kayıt
Sara Correa

Sara Correa


Makyaj

Sara Correa, makyaj. Sassy Pants (2012), (2013) Kısa Dönem 12 (2013), (2012) Manyak (2012), (2011) Black Gold (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Çeşitli 7.6 93

Kısa Dönem 12
2013 Dram Çeşitli 8.0 65,269

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Makyaj 6.8 14,826

Manyak
2012 Korku Çeşitli 6.1 30,002
2012 Komedi Çeşitli 6.2 1,510
2012 Komedi Çeşitli 4.4 1,149
2012 Komedi Çeşitli 6.0 4,220
2011 Macera Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 6.7 9,307
2011 Dram Çeşitli 6.2 299

Küçük Kuşlar
2011 Dram Çeşitli 6.2 4,056

Dev Pirana
2010 Korku Çeşitli    
2010 Western Çeşitli    

Sherlock Holmes: Efsane Peşinde
2010 Fantastik Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli 4.7 572
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017