Giriş Kayıt
Sara Correa

Sara Correa


Makyaj

Sara Correa, makyaj. Sassy Pants (2012), (2013) Kısa Dönem 12 (2013), (2012) Manyak (2012), (2011) Black Gold (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Çeşitli 7.6 93

Kısa Dönem 12
2013 Dram Çeşitli 8.0 60,349

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Makyaj 6.8 13,676

Manyak
2012 Korku Çeşitli 6.1 28,392
2012 Komedi Çeşitli 6.2 1,510
2012 Komedi Çeşitli 4.4 1,149
2012 Komedi Çeşitli 5.9 4,096
2011 Macera Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 6.7 9,307
2011 Dram Çeşitli 6.2 299

Küçük Kuşlar
2011 Dram Çeşitli 6.2 4,056

Dev Pirana
2010 Korku Çeşitli    
2010 Western Çeşitli    

Sherlock Holmes: Efsane Peşinde
2010 Fantastik Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017