Giriş Kayıt
Alejandro Sánchez de la Peña

Alejandro Sánchez de la Peña


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Alejandro Sánchez de la Peña, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. Eisenstein Meksika’da (2015), Sexo por compasión (2000), The Similars (2015), Días de gracia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 21
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 310,966
2015 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.0 996

Eisenstein Meksika’da
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 1,545
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 289
2014 Dram Yapım Yöneticisi    

Çocuk Büyütme Rehberi
2013 Komedi 0 7.6 23,893

Boş Saatler
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 421

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon 0 6.6 360,828

İşçiler
2013 Yapım Yöneticisi 7.2 227

Ayakçı
2012 Dram 0    
2011 Suç Oyuncu
Yapım Yöneticisi
6.8 713
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 319

Örümceğin Laneti
2001 Macera Yönetmen Asistanı
Çeşitli
3.9 2,303
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 1,012
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 1,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017