Giriş Kayıt
Alejandro Sánchez de la Peña

Alejandro Sánchez de la Peña


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Alejandro Sánchez de la Peña, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. Eisenstein Meksika’da (2015), Sexo por compasión (2000), Días de gracia (2011), The Similars (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 21
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 308,829
2015 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.0 797

Eisenstein Meksika’da
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 1,545
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 289
2014 Dram Yapım Yöneticisi    

Çocuk Büyütme Rehberi
2013 Komedi 0 7.6 23,757

Boş Saatler
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 421

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon 0 6.6 358,809

İşçiler
2013 Yapım Yöneticisi 7.2 227

Ayakçı
2012 Dram 0    
2011 Suç Oyuncu
Yapım Yöneticisi
6.8 713
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 319

Örümceğin Laneti
2001 Macera Yönetmen Asistanı
Çeşitli
3.9 2,303
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 1,012
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 1,251
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017