Giriş Kayıt
Armaan Malik

Armaan Malik


Müzisyen

Armaan Malik, müzisyen. Jai Ho (2014), Golmaal Again (2017), Chef (2017), Chillar Party (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arman Malik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 7.0 635
2017 Aksiyon Müzik 5.0 5,866
2017 Komedi Müzik 5.5 1,164
2017 Komedi Müzik 4.1 118
2015 Aksiyon Müzik 5.9 392
2015 Komedi Müzik 4.5 350
2014 Aksiyon Müzik 5.4 12,814
2011 Komedi Müzik 7.5 4,459
2010 Aksiyon Müzik    
2010 Animasyon Müzik 4.1 112
2008 Komedi Müzik 6.3 4,763
2007 Komedi Müzik 5.0 384
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018