Giriş Kayıt
Armaan Malik

Armaan Malik


Müzisyen

Armaan Malik, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Arman Malik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Müzik 5.9 392
2015 Komedi Müzik 4.5 350
2014 Aksiyon Müzik 5.4 12,814
2011 Komedi Müzik 7.5 4,459
2010 Aksiyon Müzik    
2010 Animasyon Müzik 4.1 112
2008 Komedi Müzik 6.3 4,763
2007 Komedi Müzik 5.0 384
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017