Giriş Kayıt
Erin Richards

Erin Richards (30)


Oyuncu

Erin Richards, 17 Mayıs 1986 Penarth, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Quiet Ones (2014), Gotham (2014), Open Grave (2013), (2011) Breaking In (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Penarth, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
9.4 (10 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Dram Oyuncu    
2014 Suç Oyuncu 7.9 149,840
2014 28 Korku Oyuncu 5.1 15,983
2013 27 Korku Oyuncu 6.3 22,558
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,728
2008 Macera Oyuncu 7.9 58,084
2008 Komedi Oyuncu 7.8 21,148
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,634) Assassin's Creed (5,730) Passengers (5,010) Doctor Strange (4,076) Allied (2,917) Split (2,516) Arrival (2,440) xXx: Return of Xander Cage (2,319) Forushande (2,162) Moana (1,883)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,252) Taboo (4,579) Arrow (4,501) Legion (4,348) Vikings (3,738) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,237) Blindspot (3,171) Black Sails (3,112) Suits (2,991) Legends of Tomorrow (2,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017