Giriş Kayıt
Praveena Deshpande

Praveena Deshpande


Oyuncu

Praveena Deshpande, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pravina Deshpande
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 17,836
2015 Komedi Oyuncu 5.3 35
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,924
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,295
2013 Gerilim Oyuncu 6.2 200
2011 Komedi Oyuncu 4.7 11,130
2008 Dram Oyuncu 7.8 4,560
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017