Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010), Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.3 1,127

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 8.6 1,110
2016 Dram Kameraman    
2015 Dram Kameraman 4.8 265
2015 Dram Kameraman 7.5 5,147
2015 Dram Kameraman    

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 23,393
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,248
2013 Romantik Kameraman 5.8 904

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 468,867
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 537,287

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 153,780

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 6.0 12,342
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,488
2009 Dram Kameraman 5.2 568
2009 Dram Kameraman 6.5 7,323
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 2,801
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,885
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 160,614
1999 Dram Kameraman 6.4 907
1999 Dram Kameraman 4.7 25
1998 Dram Kameraman 7.1 174
1998 Komedi Kameraman 5.8 411
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 5.2 58
1994 Kameraman 6.3 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017