Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Osmanlı Subayı (2017), Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Osmanlı Subayı
2017 Dram Kameraman 8.0 13,589
2017 Komedi Kameraman 6.0 749
2017 Komedi Kameraman 3.9 1,378
2016 Dram Kameraman 7.2 2,087

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.4 2,272
2015 Dram Kameraman 4.9 315
2015 Dram Kameraman 7.4 5,680
2015 Dram Kameraman    

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 24,503
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,393
2013 Romantik Kameraman 5.8 1,032

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 486,052
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 551,649

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 158,577

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 5.9 12,677
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,675
2009 Dram Kameraman 5.2 595
2009 Dram Kameraman 6.5 7,698
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 2,980
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,947
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 164,087
1999 Dram Kameraman 6.5 954
1999 Dram Kameraman 4.8 26
1998 Dram Kameraman 7.1 181
1998 Komedi Kameraman 5.8 422
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 5.6 64
1994 Kameraman 6.3 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017