Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Osmanlı Subayı (2017), Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Osmanlı Subayı
2017 Dram Kameraman 7.1 17,852
2017 Komedi Kameraman 6.0 1,051
2017 Komedi Kameraman 3.9 1,463
2016 Dram Kameraman 7.2 2,270

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.3 2,639
2015 Dram Kameraman 4.9 337
2015 Dram Kameraman 7.4 5,778
2015 Dram Kameraman    

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 24,801
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,430
2013 Romantik Kameraman 5.8 1,069

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 490,648
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 555,788

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 160,215

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 5.9 12,756
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,719
2009 Dram Kameraman 5.2 599
2009 Dram Kameraman 6.5 7,770
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.5 3,073
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,967
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 165,296
1999 Dram Kameraman 6.5 967
1999 Dram Kameraman 4.8 26
1998 Dram Kameraman 7.1 181
1998 Komedi Kameraman 5.8 421
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 6.2 75
1994 Kameraman 7.7 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017