Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Osmanlı Subayı (2017), Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Kameraman 6.1 510
2017 Dram Kameraman 7.7 474

Osmanlı Subayı
2017 Dram Kameraman 6.8 20,229
2017 Komedi Kameraman 5.9 1,422
2017 Komedi Kameraman 4.0 1,665
2016 Dram Kameraman 7.2 2,722

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.2 3,028
2015 Dram Kameraman 4.9 360
2015 Dram Kameraman 7.5 6,685

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 25,539
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,533
2013 Romantik Kameraman 5.8 1,144

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 503,302
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 564,904

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 164,547

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 5.9 12,964
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,858
2009 Dram Kameraman 5.2 609
2009 Dram Kameraman 6.5 8,030
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 3,183
2000 Komedi Kameraman 7.3 2,000
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 167,956
1999 Dram Kameraman 6.5 1,024
1999 Dram Kameraman 4.8 26
1998 Dram Kameraman 7.1 183
1998 Kameraman 5.9 30
1998 Komedi Kameraman 5.8 432
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 6.6 85
1994 Kameraman 7.7 21
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018