Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Osmanlı Subayı (2017), Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Kameraman 6.1 589
2017 Dram Kameraman 7.6 530

Osmanlı Subayı
2017 Dram Kameraman 6.8 20,832
2017 Komedi Kameraman 5.9 1,506
2017 Komedi Kameraman 4.0 1,720
2016 Dram Kameraman 7.2 3,059

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.2 3,028
2015 Dram Kameraman 5.0 377
2015 Dram Kameraman 7.6 7,026

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 25,809
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,577
2013 Romantik Kameraman 5.8 1,176

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 510,004
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 570,001

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 166,994

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 5.9 13,070
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,923
2009 Dram Kameraman 5.2 613
2009 Dram Kameraman 6.5 8,140
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 3,215
2000 Komedi Kameraman 7.3 2,031
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 169,277
1999 Dram Kameraman 6.6 1,048
1999 Dram Kameraman 4.8 26
1998 Dram Kameraman 7.1 187
1998 Kameraman 5.9 30
1998 Komedi Kameraman 5.8 437
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 6.6 88
1994 Kameraman 7.9 34
Dizi Altyazıları
Westworld (5,636) La casa de papel (3,720) The 100 (2,847) The Expanse (2,727) The Flash (2,538) Supernatural (1,936) Legion (1,857) The Big Bang Theory (1,633) Krypton (1,549) Vikings (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018