Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Osmanlı Subayı (2017), Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buğday
2017 Dram Kameraman 5.9 173
2017 Dram Kameraman 7.7 319

Osmanlı Subayı
2017 Dram Kameraman 6.9 19,120
2017 Komedi Kameraman 6.0 1,210
2017 Komedi Kameraman 3.9 1,525
2016 Dram Kameraman 7.2 2,390

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.2 2,947
2015 Dram Kameraman 5.0 346
2015 Dram Kameraman 7.4 5,863

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 24,964
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,472
2013 Romantik Kameraman 5.8 1,100

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 495,191
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 559,376

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 161,724

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 5.9 12,822
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,767
2009 Dram Kameraman 5.2 602
2009 Dram Kameraman 6.5 7,842
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.5 3,115
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,982
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 166,346
1999 Dram Kameraman 6.5 975
1999 Dram Kameraman 4.8 26
1998 Dram Kameraman 7.1 181
1998 Komedi Kameraman 5.8 423
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 6.2 75
1994 Kameraman 7.7 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017