Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Osmanlı Subayı (2017), Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Osmanlı Subayı
2017 Dram Kameraman 8.6 12,503
2017 Komedi Kameraman 6.2 604
2017 Komedi Kameraman 3.9 1,208
2016 Dram Kameraman 7.2 1,888

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.4 2,153
2015 Dram Kameraman 4.9 303
2015 Dram Kameraman 7.4 5,553
2015 Dram Kameraman    

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 24,263
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,345
2013 Romantik Kameraman 5.8 1,007

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 481,486
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 547,596

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 157,104

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 6.0 12,592
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,626
2009 Dram Kameraman 5.2 588
2009 Dram Kameraman 6.5 7,626
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 2,950
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,927
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 162,968
1999 Dram Kameraman 6.4 938
1999 Dram Kameraman 4.7 25
1998 Dram Kameraman 7.1 177
1998 Komedi Kameraman 5.8 419
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 5.2 58
1994 Kameraman 6.3 13
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017