Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010), Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 3.7 813
2016 Dram Kameraman 7.3 1,292

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 8.6 1,110
2016 Dram Kameraman    
2015 Dram Kameraman 4.8 279
2015 Dram Kameraman 7.4 5,291
2015 Dram Kameraman    

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 23,624
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,278
2013 Romantik Kameraman 5.8 933

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 472,558
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 540,218

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 154,762

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 6.0 12,434
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,536
2009 Dram Kameraman 5.2 577
2009 Dram Kameraman 6.5 7,427
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 2,821
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,896
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 161,277
1999 Dram Kameraman 6.4 914
1999 Dram Kameraman 4.7 25
1998 Dram Kameraman 7.1 175
1998 Komedi Kameraman 5.8 413
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 5.2 58
1994 Kameraman 6.3 13
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017