Giriş Kayıt
Durmus Demirezen

Durmus Demirezen


Kameraman

Durmus Demirezen, kameraman. Altın Yumruk İstanbul'da (2001), Mucize (2015), Romantik Komedi (2010), Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.3 337
2017 Komedi Kameraman 3.9 999
2016 Dram Kameraman 6.5 685
2016 Dram Kameraman 7.2 1,583

Ali ve Nino
2016 Dram Kameraman 7.8 1,471
2015 Dram Kameraman 4.8 289
2015 Dram Kameraman 7.4 5,403
2015 Dram Kameraman    

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 23,923
2013 Komedi Kameraman 5.2 2,315
2013 Romantik Kameraman 5.8 962

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 476,569
2012 Aksiyon Kameraman 7.8 543,308

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 155,703

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Kameraman 6.0 12,499
2010 Komedi Kameraman 5.4 3,573
2009 Dram Kameraman 5.2 582
2009 Dram Kameraman 6.5 7,517
2005 Macera Kameraman 7.0 562

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 12,721
2001 Dram Kameraman 6.6 2,865
2000 Komedi Kameraman 7.3 1,913
2000 Belgesel Kameraman 8.5 43

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 162,007
1999 Dram Kameraman 6.4 928
1999 Dram Kameraman 4.7 25
1998 Dram Kameraman 7.1 176
1998 Komedi Kameraman 5.8 417
1997 Aksiyon Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Aksiyon Kameraman    
1996 Dram Kameraman 6.6 41
1994 Dram Kameraman 5.2 58
1994 Kameraman 6.3 13
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017