Giriş Kayıt
Wesley Tunison

Wesley Tunison


Oyuncu, Dublör

Wesley Tunison, oyuncu, dublör. Vinyl (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 4.4 931

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 31,819

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Dublör 5.9 117,329

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 291,381
2010 Suç Oyuncu 5.3 924
2006 Dram Oyuncu 6.3 1,531
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018