Giriş Kayıt
Wesley Tunison

Wesley Tunison


Oyuncu, Dublör

Wesley Tunison, oyuncu, dublör. Vinyl (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 30,041

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Dublör 5.9 111,613

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 276,440
2010 Suç Oyuncu 5.3 924
2006 Dram Oyuncu 6.3 1,531
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017