Giriş Kayıt
Wesley Tunison

Wesley Tunison


Oyuncu, Dublör

Wesley Tunison, oyuncu, dublör. Vinyl (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 4.6 827

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 31,388

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Dublör 5.9 115,814

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 287,050
2010 Suç Oyuncu 5.3 924
2006 Dram Oyuncu 6.3 1,531
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018