Giriş Kayıt
Wesley Tunison

Wesley Tunison


Oyuncu, Dublör

Wesley Tunison, oyuncu, dublör. Vinyl (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 29,696

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Dublör 5.9 110,380

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 273,921
2010 Suç Oyuncu 5.3 924
2006 Dram Oyuncu 6.3 1,531
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017