Giriş Kayıt
Saksham Dayma

Saksham Dayma


Oyuncu

Saksham Dayma, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 775
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 407
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,264
2008 Dram Oyuncu 7.8 4,560
2005 Aksiyon Oyuncu 7.7 10,454
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017