Giriş Kayıt
Reza Safinia

Reza Safinia


Müzisyen, Yapımcı, Müzisyen

Reza Safinia, müzisyen, yapımcı, müzisyen. Vurgun (2016), Ejderin Doğuşu (2016), Mercy (2014), Filly Brown (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Müzik 5.3 5,090

Vurgun
2016 Suç Müzik
Müzik
5.4 14,655
2016 Romantik Müzik 4.8 155
2014 Korku Müzik 5.0 4,097
2014 Dram Yapımcı 4.7 3,745
2013 Gerilim Yapımcı
Müzik
5.2 717
2012 Dram Müzik 5.7 922
2011 Dram Müzik 6.7 370
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018