Giriş Kayıt
Misha Votruba

Misha Votruba


Yönetmen Asistanı, Senarist

Misha Votruba, yönetmen asistanı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Michal Votruba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölgede
2012 Suç Senarist    
2009 Belgesel Çeşitli 7.7 31
2006 Komedi Çeşitli 6.1 286

Üçüncü Mucize
1999 Dram Çeşitli 6.6 2,864
1994 Belgesel Yönetmen Asistanı 5.4 340
Film Altyazıları
Black Panther (3,137) Cargo (2,531) Red Sparrow (2,504) Ready Player One (2,208) True Crimes (2,019) Game Night (1,819) Deadpool (1,381) Avengers: Infinity War (1,039) Annihilation (979) Den of Thieves (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018