Giriş Kayıt
Dmitrijus Denisiukas

Dmitrijus Denisiukas (51)


Oyuncu

Dmitrijus Denisiukas, 11 Şubat 1966 Vilnius, Lithuanian SSR, USSR doğumlu oyuncu. Direniş (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1966
Doğum Yeri: Vilnius, Lithuanian SSR, USSR
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 47 Oyuncu 7.4 364

Direniş
2008 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 121,789
2006 40 Tarihi Oyuncu    
2005 39 Dram Oyuncu 7.9 1,379
2004 38 Dram Oyuncu 7.5 403
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017