Giriş Kayıt
Dmitrijus Denisiukas

Dmitrijus Denisiukas (51)


Oyuncu

Dmitrijus Denisiukas, 11 Şubat 1966 Vilnius, Lithuanian SSR, USSR doğumlu oyuncu. Direniş (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1966
Doğum Yeri: Vilnius, Lithuanian SSR, USSR
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 47 Oyuncu 7.4 364

Direniş
2008 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 120,962
2006 40 Tarihi Oyuncu    
2005 39 Dram Oyuncu 7.9 1,379
2004 38 Dram Oyuncu 7.5 403
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017