Giriş Kayıt
Marcy Holland

Marcy Holland


Senarist

Marcy Holland, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Senarist 3.8 281
2015 Gerilim Senarist 5.0 131
2015 Gerilim Senarist 5.3 348
2014 Suç Senarist 5.3 90
2014 Dram Senarist    

Ölümcül Mesaj
2012 Dram Senarist    

Grace’in Düşüşü
2012 Suç Senarist 5.7 465
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017