Giriş Kayıt
Marcy Holland

Marcy Holland


Senarist, Yapımcı

Marcy Holland, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Senarist
Yapımcı
4.6 89
2016 Aksiyon Senarist 3.7 474
2015 Gerilim Senarist 5.0 131
2015 Romantik Senarist 5.9 252
2015 Gerilim Senarist 5.4 396
2014 Suç Senarist 5.3 90
2014 Dram Senarist    

Ölümcül Mesaj
2012 Dram Senarist    

Grace’in Düşüşü
2012 Suç Senarist 5.7 465
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,802) The Defenders (5,385) Rick and Morty (3,476) The Strain (2,218) Suits (1,784) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,295) Fargo (1,050) Breaking Bad (922) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017