Giriş Kayıt
Dave Burdette

Dave Burdette


Kameraman, Casting

Dave Burdette, kameraman, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Kameraman 7.6 14
2015 Komedi Kameraman 7.3 27
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 56
2012 Komedi Kameraman 6.4 460
2011 Dram Casting 6.7 667
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018