Giriş Kayıt
Aidan FioRito

Aidan FioRito


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Aidan FioRito, sanat bölümü, sanat yönetmeni. İnsan Kırkayak 3 (2015), Band of Robbers (2015), Supremacy (2014), Swelter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Sanat Yönetmeni 4.1 391
2016 Dram Sanat Bölümü 4.8 260
2015 Macera Sanat Bölümü 6.0 2,680
2015 Dram Sanat Yönetmeni 4.3 1,869
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,006

İnsan Kırkayak 3
2015 Korku Sanat Bölümü 2.9 9,395
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.0 558
2014 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni    
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 2,034
2014 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,765
2013 Gerilim Sanat Yönetmeni 4.5 623
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.0 8,799
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 913
- Aksiyon Sanat Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017