Giriş Kayıt
Aidan FioRito

Aidan FioRito


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Aidan FioRito, sanat yönetmeni, sanat bölümü. 1915 (2015), I Do (2012), Beyond Skyline (2017), Drones (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 12
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 547
2016 Korku Sanat Yönetmeni 4.1 394
2016 Suç Sanat Bölümü 4.8 401
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.8 89
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 351
2015 Macera Sanat Bölümü 6.0 2,680
2015 Dram Sanat Yönetmeni 4.3 1,869
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,006

İnsan Kırkayak 3
2015 Korku Sanat Bölümü 2.8 10,314
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.0 558
2014 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni    
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 2,212
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 3,968
2013 Gerilim Sanat Yönetmeni 4.5 623
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.0 9,096
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 913
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017