Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 146,277
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,196

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 36,526
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 51,110

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 128,113

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 198,680

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 473,022

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 11,439

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 202,763

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 159,604

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 301,637

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 386,031

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 338,045
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 318,239

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 514,174

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 526,015
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 355,799

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 577,445

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 591,532

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 669,117

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 278,518

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 142,971

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 232,048

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 338,536

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,605
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 572,908
Dizi Altyazıları
American Gods (6,253) Arrow (4,131) Fargo (3,850) The Blacklist (3,744) The Flash (3,444) The 100 (3,254) 12 Monkeys (2,856) Game of Thrones (2,534) Supernatural (2,520) Better Call Saul (2,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017