Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 119,366

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 175,217

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 388,596
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 36,362

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 45,482
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 63,333

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 146,140

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 226,476

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 536,177

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 13,163

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.5 230,772

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 185,656

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 321,265

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 414,785

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 373,609
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 332,810

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 542,129

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 553,293
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 379,898

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 616,323

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 639,593

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 696,955

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 292,340

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 148,397

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 243,481

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 354,188

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 121,418
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 620,144
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018