Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 19,887

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 27,169
2016 Macera Görsel Efekt 6.5 40,302

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 112,143

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 176,375

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 442,510

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 10,721

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 189,536

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 151,742

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 289,422

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 372,971

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 329,247
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 309,214

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 501,363

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 513,926
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 339,211

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 565,934

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 575,865

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 655,713

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 273,731

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 140,617

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 228,403

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 332,999

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 110,566
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 557,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017