Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 39,291

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 257,810
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 30,534

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 40,725
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 55,846

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 136,372

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 208,075

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 495,478

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 12,001

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 211,812

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 165,422

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 309,023

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 395,781

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 353,962
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 323,243

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 523,615

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 534,798
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 363,996

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 589,585

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 603,897

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 679,080

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 282,514

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 144,735

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 235,202

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 344,917

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 115,943
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 583,510
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017