Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 23,071

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 30,164
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 44,119

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 116,219

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 184,327

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 452,985

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 10,943

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 193,695

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 154,204

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 291,695

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 376,948

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 331,871
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 311,415

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 505,166

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 517,404
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 342,081

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 568,651

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 580,162

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 659,736

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 275,044

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 141,385

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 229,351

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 334,641

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 111,507
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 561,673
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017