Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 113,218

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 166,117

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 364,170
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 35,426

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 44,668
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 62,013

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 144,218

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 223,599

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 529,371

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 12,945

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.5 227,758

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 181,875

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 319,145

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 411,527

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 370,438
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 330,996

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 539,048

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 550,274
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 376,203

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 611,396

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 628,362

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 693,927

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 290,600

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 147,729

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 241,231

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 352,384

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 120,441
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 613,904
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018