Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 61,045

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 123,715

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 292,501
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 31,747

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 41,946
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 57,541

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 138,944

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 212,444

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 504,611

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 12,247

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 216,337

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 168,783

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 312,024

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 400,009

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 359,951
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 325,394

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 527,767

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 539,418
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 367,391

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 595,637

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 610,086

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 683,724

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 284,460

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 145,629

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 236,855

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,330

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 117,148
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 589,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017