Giriş Kayıt
Cesar Quijada

Cesar Quijada


Görsel Efekt

Cesar Quijada, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 95,091

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 149,475

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 327,923
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 33,376

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 43,209
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 59,613

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 141,267

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 217,278

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 517,815

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 12,534

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 221,074

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 172,047

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 315,023

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 405,279

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 364,830
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 327,554

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 532,906

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 543,670
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 371,247

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 603,984

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 616,849

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 688,118

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 287,050

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 146,558

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 238,622

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 349,319

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 118,609
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 6

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 604,636
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018