Giriş Kayıt
Craig Dowsett

Craig Dowsett


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Dowsett, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 101,057

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.7 66,384

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 244,191

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 52,514
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.5 67,790

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 163,590
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 79,833

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.7 122,825
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 203,635

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 5.9 144,016

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 161,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017