Giriş Kayıt
Craig Dowsett

Craig Dowsett


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Dowsett, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 69,335

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.7 65,769

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 241,632

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 52,029
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.5 67,098

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 162,322
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 79,018

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.7 121,815
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,265

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 142,399

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 159,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017