Giriş Kayıt
Craig Dowsett

Craig Dowsett


Görsel Efekt, Animasyon

Craig Dowsett, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 173,102

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 350,782

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 136,222

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.7 69,303

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 255,825

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 54,744
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.5 70,656

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 169,634
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.0 82,956

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.7 127,457
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 213,719

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 5.9 150,914

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 170,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018