Giriş Kayıt
Naima Abed

Naima Abed


Yapımcı

Naima Abed, yapımcı. Rambo'nun Oğlu (2007), Cop Car (2015), Vahşi Zarafet (2007), Kontes (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Berlin Sendromu
2017 Dram Yapımcı 6.3 6,381
2017 Dram Yapımcı 7.7 936

Sessiz Çığlık
2015 Dram Yapımcı 6.6 8,442
2015 Belgesel Çeşitli 6.8 2,189
2015 Gerilim Çeşitli 6.3 24,004

Kontes
2009 Biyografi Çeşitli 6.3 6,362

Amrika
2009 Dram 7.1 3,084

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,449

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Çeşitli 7.0 28,168
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017