Giriş Kayıt
Naima Abed

Naima Abed


Yapımcı

Naima Abed, yapımcı. Rambo'nun Oğlu (2007), Cop Car (2015), Vahşi Zarafet (2007), Kontes (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı    

Beni Adınla Çağır
2017 Dram Yapımcı 8.3 28,516

Berlin Sendromu
2017 Dram Yapımcı 6.3 12,962

Sessiz Çığlık
2015 Dram Yapımcı 6.6 9,268
2015 Belgesel Çeşitli 6.8 3,396
2015 Gerilim Çeşitli 6.3 24,314

Kontes
2009 Biyografi Çeşitli 6.3 6,362

Amrika
2009 Dram 7.1 3,084

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,630

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Çeşitli 7.0 28,316
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018