Giriş Kayıt
Naima Abed

Naima Abed


Yapımcı

Naima Abed, yapımcı. Rambo'nun Oğlu (2007), Cop Car (2015), Vahşi Zarafet (2007), Kontes (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 7.2 139
2017 Dram Yapımcı 8.2 304

Sessiz Çığlık
2015 Dram Yapımcı 6.6 7,739
2015 Belgesel Çeşitli 6.8 2,189
2015 Gerilim Çeşitli 6.3 23,007

Kontes
2009 Biyografi Çeşitli 6.3 6,362

Amrika
2009 Dram 7.1 3,084

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,253

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Çeşitli 7.0 27,739
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017