Giriş Kayıt
Naima Abed

Naima Abed


Yapımcı

Naima Abed, yapımcı. Rambo'nun Oğlu (2007), Cop Car (2015), Vahşi Zarafet (2007), Kontes (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 6.4 155

Beni Adınla Çağır
2017 Dram Yapımcı 8.0 105,666

Berlin Sendromu
2017 Dram Yapımcı 6.3 15,182

Sessiz Çığlık
2015 Dram Yapımcı 6.6 9,270
2015 Belgesel Çeşitli 6.8 3,396
2015 Gerilim Çeşitli 6.3 25,442

Kontes
2009 Biyografi Çeşitli 6.3 6,362

Amrika
2009 Dram 7.1 3,084

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,738

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Çeşitli 7.0 28,586
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018