Giriş Kayıt
Naima Abed

Naima Abed


Yapımcı

Naima Abed, yapımcı. Rambo'nun Oğlu (2007), Cop Car (2015), Vahşi Zarafet (2007), Kontes (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 7.2 101
2017 Dram Yapımcı 8.7 246

Sessiz Çığlık
2015 Dram Yapımcı 6.6 7,515
2015 Belgesel Çeşitli 6.8 2,189
2015 Gerilim Çeşitli 6.3 22,751

Kontes
2009 Biyografi Çeşitli 6.3 6,362

Amrika
2009 Dram 7.1 3,084

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,208

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Çeşitli 7.0 27,647
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017