Giriş Kayıt
Valentino Rudolf

Valentino Rudolf


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Valentino Rudolf, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 8.6 377
2015 Korku Yapımcı 1.8 316
2015 Macera Yapımcı 7.7 4,089

Çocuk Pozu
2013 Dram Yapımcı 7.5 6,057

Ailemizdeki Herkes
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 888

İyi Niyetler
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 384

Her Şeyden Önemlisi
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 290

Dünyanın En Mutlu Kızı
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 801
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 150
2006 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017