Giriş Kayıt
Sloane Skala

Sloane Skala (28)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Sloane Skala, 26 Ağustos 1988 Beverly Hills, California, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı. Killing Floor: Uncovered (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sloane Hayes Skala
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 24 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.1 118
2011 23 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.3 12
2011 23 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 15
2010 22 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.9 244

Çılgın Bir Gece
2010 22 Komedi Çeşitli 6.3 134,177
2010 22 Kısa Metraj Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017