Giriş Kayıt
Sloane Skala

Sloane Skala (28)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Sloane Skala, 26 Ağustos 1988 Beverly Hills, California, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı. () yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sloane Hayes Skala
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 24 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.1 118
2011 23 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.3 12
2011 23 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 15
2010 22 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.9 244

Çılgın Bir Gece
2010 22 Komedi Çeşitli 6.3 132,083
2010 22 Kısa Metraj Çeşitli    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017