Giriş Kayıt
Baris Isik

Baris Isik


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Baris Isik, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Masumiyet (1997), Yazgı (2001), Üçüncü Sayfa (1999), Bana Şans Dile (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 180
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.6 18

Ben Gördüm
2009 Dram Oyuncu 7.3 925
2009 Dram Oyuncu 6.4 27
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 146
2008 Dram Kameraman 5.1 235
2001 Aksiyon Kameraman 5.1 782
2001 Dram Kameraman 7.7 3,041
1999 Dram Kameraman 7.4 2,052
1997 Dram Kameraman 8.4 9,628
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,811) Passengers (5,379) Doctor Strange (4,183) Allied (2,987) Split (2,524) Arrival (2,502) xXx: Return of Xander Cage (2,343) Forushande (2,221) Moana (1,951) Lion (1,542)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017