Giriş Kayıt
Baris Isik

Baris Isik


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Baris Isik, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Masumiyet (1997), Yazgı (2001), Üçüncü Sayfa (1999), Bana Şans Dile (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 185
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.5 19

Ben Gördüm
2009 Dram Oyuncu 7.3 935
2009 Dram Oyuncu 6.4 27
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 4.5 146
2008 Dram Kameraman 5.1 235
2001 Aksiyon Kameraman 5.1 789
2001 Dram Kameraman 7.7 3,102
1999 Dram Kameraman 7.4 2,089
1997 Dram Kameraman 8.4 9,784
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017