Giriş Kayıt
Baris Isik

Baris Isik


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Baris Isik, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Masumiyet (1997), Yazgı (2001), Üçüncü Sayfa (1999), Bana Şans Dile (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 164
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.6 18

Ben Gördüm
2009 Dram Oyuncu 7.3 917
2009 Dram Oyuncu 6.4 27
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 4.5 144
2008 Dram Kameraman 5.1 231
2001 Aksiyon Kameraman 5.1 776
2001 Dram Kameraman 7.7 2,992
1999 Dram Kameraman 7.4 2,028
1997 Dram Kameraman 8.4 9,480
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017