Giriş Kayıt
Baris Isik

Baris Isik


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Baris Isik, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Masumiyet (1997), Yazgı (2001), Üçüncü Sayfa (1999), Bana Şans Dile (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 249
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.9 29

Ben Gördüm
2009 Dram Oyuncu 7.3 969
2009 Dram Oyuncu 6.4 29
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 4.5 157
2008 Dram Kameraman 5.1 245
2001 Aksiyon Kameraman 5.1 830
2001 Dram Kameraman 7.7 3,464
1999 Dram Kameraman 7.4 2,266
1997 Dram Kameraman 8.4 10,657
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017