Giriş Kayıt
Nadia Turincev

Nadia Turincev


Yapımcı, Oyuncu

Nadia Turincev, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 8.3 258
2016 Yapımcı 6.6 108
2016 Dram Yapımcı 7.1 21,715

Patronun Kızı
2015 Komedi Yapımcı 5.7 128
2015 Dram Yapımcı    

Dış Ses
2014 Dram Yapımcı 6.1 88

Karanlığı Savuşturmak İçin Bir Büyü
2013 Belgesel Yapımcı 6.2 341
2011 Dram Yapımcı 6.4 719
2009 Belgesel Yapımcı 6.9 35
2009 Dram Yapımcı 6.3 147

Sekizincide de Kalkacaksın
2009 Dram Yapımcı 6.3 282

Kalplerin Kraliçesi
2009 Komedi Oyuncu 6.1 359
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017