Giriş Kayıt
Nadia Turincev

Nadia Turincev


Yapımcı, Oyuncu

Nadia Turincev, yapımcı, oyuncu. Hakaret (2017), (2016) Grave (2016), (2017) Mekânlar ve Yüzler (2017), (2011) Bonsái (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mekânlar ve Yüzler
2017 Belgesel Yapımcı 8.0 3,425

Hakaret
2017 Dram Yapımcı 7.9 3,622
2016 Yapımcı 6.6 108
2016 Dram Yapımcı 7.0 37,912
2016 Belgesel Yapımcı    

Patronun Kızı
2015 Komedi Yapımcı 5.7 128
2015 Dram Yapımcı    

Dış Ses
2014 Dram Yapımcı 6.1 88

Karanlığı Savuşturmak İçin Bir Büyü
2013 Belgesel Yapımcı 6.2 341
2011 Dram Yapımcı 6.4 719
2009 Belgesel Yapımcı 6.9 35
2009 Dram Yapımcı 6.3 147

Sekizincide de Kalkacaksın
2009 Dram Yapımcı 6.3 282

Kalplerin Kraliçesi
2009 Komedi Oyuncu 6.1 359
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018