Giriş Kayıt
Katrina Matusek

Katrina Matusek


Oyuncu, Yapımcı

Katrina Matusek, oyuncu, yapımcı. Xtraction (2011) yapımıyla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.2 89
2013 Dram Oyuncu 8.2 19
2012 Kısa Metraj Yapımcı 9.0 21
2012 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.6 218
2011 Dram Oyuncu 3.3 65
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
5.8 8
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 70
2010 Komedi Oyuncu 6.4 42,158
2009 Korku Oyuncu 4.2 562
2008 Korku Oyuncu 4.1 34

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 104,513
2005 Dram Oyuncu 6.3 133
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017