Giriş Kayıt
Katrina Matusek

Katrina Matusek


Oyuncu, Yapımcı

Katrina Matusek, oyuncu, yapımcı. Xtraction (2011) yapımıyla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 9.0 5
2016 Suç Oyuncu 8.6 36
2013 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.2 89
2013 Dram Oyuncu 8.2 19
2012 Kısa Metraj Yapımcı 9.0 21
2012 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.6 218
2011 Dram Oyuncu 3.3 65
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
5.8 8
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 70
2010 Komedi Oyuncu 6.4 43,564
2009 Korku Oyuncu 4.2 562
2008 Korku Oyuncu 4.1 34

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 106,788
2005 Dram Oyuncu 6.3 133
Dizi Altyazıları
Vikings (6,355) Shameless (3,796) Game of Thrones (3,066) Mr. Robot (2,965) Supernatural (2,740) The Big Bang Theory (2,207) Arrow (2,197) Outlander (1,924) Gotham (1,791) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,766)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017