Giriş Kayıt
Nikki Glaser

Nikki Glaser


Oyuncu, Senarist

Nicole Rene Glaser, oyuncu, senarist. Nikki & Sara Live! (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicole Rene Glaser
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Oyuncu
6.8 293
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.6 317
2015 Komedi Oyuncu 6.2 112,756
2013 Komedi Oyuncu 7.6 1,868
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.4 9,633
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,108
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2009 Komedi Oyuncu 7.2 679
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018