Giriş Kayıt
Amanda Misquez

Amanda Misquez


Oyuncu

Amanda Misquez, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Amanda Marie | Amanda Marie Misquez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 34,530
2015 Komedi Çeşitli 7.4 18,888
2014 Aile Çeşitli    

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 169,951

Umut Işığım
2012 Komedi Çeşitli 7.8 571,937
2012 Dram Çeşitli 6.0 451
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017