Giriş Kayıt
Amanda Misquez

Amanda Misquez


Oyuncu

Amanda Misquez, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Amanda Marie | Amanda Marie Misquez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 36,592
2015 Komedi Çeşitli 7.4 19,413
2014 Aile Çeşitli    

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 172,217

Umut Işığım
2012 Komedi Çeşitli 7.8 580,218
2012 Dram Çeşitli 6.0 451
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
Dizi Altyazıları
Vikings (13,715) Supernatural (5,838) Mr. Robot (5,410) The Big Bang Theory (4,607) Gotham (3,598) Game of Thrones (3,435) Arrow (2,636) The Flash (2,516) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,426) Shameless (2,333)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017