Giriş Kayıt
Amanda Misquez

Amanda Misquez


Oyuncu

Amanda Misquez, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Amanda Marie | Amanda Marie Misquez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 29,336
2015 Komedi Çeşitli 7.4 17,948
2014 Aile Çeşitli    

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 166,537

Umut Işığım
2012 Komedi Çeşitli 7.8 559,691
2012 Dram Çeşitli 6.0 451
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017