Giriş Kayıt
Amanda Misquez

Amanda Misquez


Oyuncu

Amanda Misquez, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Amanda Marie | Amanda Marie Misquez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 39,454
2015 Komedi Çeşitli 7.4 19,902
2014 Aile Çeşitli    

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 175,017

Umut Işığım
2012 Komedi Çeşitli 7.8 591,869
2012 Dram Çeşitli 6.0 451
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 261
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018