Giriş Kayıt
Bin Huang

Bin Huang


Yapımcı

Bin Huang, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yapımcı 5.4 149

Kurban
2010 Dram Yapımcı 6.2 1,725
2009 Aksiyon Yapımcı 5.7 193
2009 Dram Çeşitli 7.7 8,508
2008 Biyografi Çeşitli 6.8 1,251
2007 Dram Yapımcı 6.9 599

Söz
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 8,261
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,782) Den of Thieves (2,583) Maze Runner: The Death Cure (2,298) Hostiles (2,199) Winchester (2,183) 12 Strong (1,998) Submergence (1,686) Peter Rabbit (1,233) The Commuter (1,105) A martfüi rém (776)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,694) Supernatural (3,848) The Flash (3,305) The Terror (2,665) Legion (2,440) The Big Bang Theory (2,333) Gotham (2,030) The Expanse (1,990) The Crossing (1,885) Arrow (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018