Giriş Kayıt
Hayley Williams

Hayley Williams (29)


Oyuncu, Müzisyen

Hayley Nichole Williams, 27 Aralık 1988 Meridian, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Alacakaranlık (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hayley Nichole Williams
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1988
Doğum Yeri: Meridian, Mississippi, ABD
Takma İsmi: Spongebob
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.55 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 28 Belgesel Oyuncu 7.6 5
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,150

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 23 Aksiyon Müzik 6.3 353,189

Küçük Kuşlar
2011 23 Dram 6.2 4,056

Alacakaranlık
2008 20 Dram Müzik 5.2 375,161
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018