Giriş Kayıt
Hayley Williams

Hayley Williams (28)


Oyuncu, Müzisyen

Hayley Nichole Williams, 27 Aralık 1988 Meridian, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Alacakaranlık (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hayley Nichole Williams
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1988
Doğum Yeri: Meridian, Mississippi, ABD
Takma İsmi: Spongebob
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.55 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 28 Belgesel Oyuncu 7.6 5
2015 27 Kısa Metraj Oyuncu    

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 23 Aksiyon Müzik 6.3 338,289

Küçük Kuşlar
2011 23 Dram 6.2 4,056

Alacakaranlık
2008 20 Dram Müzik 5.2 361,398
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017