Giriş Kayıt
Hayley Williams

Hayley Williams (28)


Oyuncu, Müzisyen

Hayley Nichole Williams, 27 Aralık 1988 Meridian, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Alacakaranlık (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hayley Nichole Williams
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1988
Doğum Yeri: Meridian, Mississippi, ABD
Takma İsmi: Spongebob
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.55 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 28 Belgesel Oyuncu 7.6 5
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,150

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 23 Aksiyon Müzik 6.3 346,329

Küçük Kuşlar
2011 23 Dram 6.2 4,056

Alacakaranlık
2008 20 Dram Müzik 5.2 367,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017