Giriş Kayıt
Hayley Williams

Hayley Williams (28)


Oyuncu, Müzisyen

Hayley Nichole Williams, 27 Aralık 1988 Meridian, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Alacakaranlık (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hayley Nichole Williams
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1988
Doğum Yeri: Meridian, Mississippi, ABD
Takma İsmi: Spongebob
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.55 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 28 Belgesel Oyuncu 7.6 5
2015 27 Kısa Metraj Oyuncu    

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 23 Aksiyon Müzik 6.3 336,255

Küçük Kuşlar
2011 23 Dram 6.2 4,056

Alacakaranlık
2008 20 Dram Müzik 5.2 359,252
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017