Giriş Kayıt
Nando Sarlo

Nando Sarlo


Oyuncu

Nando Sarlo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolandırıcılar Kralı
1976 Komedi Oyuncu 7.6 2,110
1975 Macera Oyuncu 5.6 21
1975 Suç Oyuncu 6.4 202
1975 Komedi Oyuncu 8.0 3,945
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 340

Beyaz Diş
1973 Macera Oyuncu 6.2 447
1971 Aksiyon Oyuncu 5.9 180
1971 Gizem Oyuncu 6.6 984
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,548) Assassin's Creed (8,417) Doctor Strange (4,664) Allied (4,036) Moana (2,772) Forushande (2,507) Arrival (2,409) Split (2,368) Lion (2,015) Hacksaw Ridge (1,670)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,250) The Flash (4,701) Vikings (3,811) Supernatural (3,062) Blindspot (2,555) Suits (2,331) Sherlock (2,217) The Big Bang Theory (1,806) The Expanse (1,636) The Vampire Diaries (1,533)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017