Giriş Kayıt
Selim Aydogdu

Selim Aydogdu (36)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Selim Aydogdu, 02 Kasım 1980 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Ayrılsak da Beraberiz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yapımcı 3.6 1,449
2013 Komedi Yapımcı 3.6 59
2012 Komedi Yapımcı 4.0 120
2011 Komedi Yapımcı 2.4 161
2008 28 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 4,743
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 5.7 78
2003 Komedi Yapımcı 6.2 1,787
1999 Komedi Yapımcı 7.3 1,410
Film Altyazıları
Kidnap (4,496) T2 Trainspotting (4,132) Beauty and the Beast (3,053) Contratiempo (1,612) The Fate of the Furious (1,563) Redivider (1,356) Dangal (1,226) The Boss Baby (1,113) The Great Wall (1,012) Get Out (871)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,014) Better Call Saul (6,219) American Gods (6,183) Lucifer (4,450) Twin Peaks (4,379) Into the Badlands (3,763) Supernatural (3,484) Gotham (3,219) 12 Monkeys (2,764) Fargo (2,649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017