Giriş Kayıt
Selim Aydogdu

Selim Aydogdu (36)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Selim Aydogdu, 02 Kasım 1980 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Ayrılsak da Beraberiz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yapımcı 3.7 1,555
2013 Komedi Yapımcı 3.5 62
2012 Komedi Yapımcı 3.9 126
2011 Komedi Yapımcı 2.4 178
2008 28 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 4,926
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 5.7 78
2003 Komedi Yapımcı 6.1 2,001
1999 Komedi Yapımcı 7.2 1,533
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017