Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Selim Aydogdu

Selim Aydogdu (36)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Selim Aydogdu, 02 Kasım 1980 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Ayrılsak da Beraberiz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yapımcı 3.6 1,298
2013 Komedi Yapımcı 3.5 53
2012 Komedi Yapımcı 3.9 103
2011 Komedi Yapımcı 2.3 141
2008 28 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 4,493
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 5.8 76
2003 Komedi Yapımcı 6.2 1,548
1999 Komedi Yapımcı 7.3 1,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017