Giriş Kayıt
Selim Aydogdu

Selim Aydogdu (36)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Selim Aydogdu, 02 Kasım 1980 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Ayrılsak da Beraberiz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yapımcı 3.6 1,352
2013 Komedi Yapımcı 3.5 55
2012 Komedi Yapımcı 3.8 109
2011 Komedi Yapımcı 2.3 150
2008 28 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 4,580
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 5.7 78
2003 Komedi Yapımcı 6.2 1,593
1999 Komedi Yapımcı 7.3 1,300
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017