Giriş Kayıt
Selim Aydogdu

Selim Aydogdu (37)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Selim Aydogdu, 02 Kasım 1980 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Ayrılsak da Beraberiz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yapımcı 3.7 1,824
2013 Komedi Yapımcı 3.6 70
2012 Komedi Yapımcı 3.9 140
2011 Komedi Yapımcı 2.5 222
2008 28 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 5,208
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 5.8 84
2003 Komedi Yapımcı 6.2 2,211
1999 Komedi Yapımcı 7.2 1,673
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018