Giriş Kayıt
Selim Aydogdu

Selim Aydogdu (37)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Selim Aydogdu, 02 Kasım 1980 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Ayrılsak da Beraberiz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yapımcı 3.7 1,602
2013 Komedi Yapımcı 3.5 63
2012 Komedi Yapımcı 3.9 128
2011 Komedi Yapımcı 2.4 186
2008 28 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 4,990
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 5.7 78
2003 Komedi Yapımcı 6.1 2,054
1999 Komedi Yapımcı 7.2 1,562
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017