Giriş Kayıt
Martin Ziaran

Martin Ziaran


Görüntü Yönetmeni

Martin Ziaran, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 7.3 173
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 23

Öğretmen
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 992
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 39
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 43
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 69
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 46
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018