Giriş Kayıt
Kendall Wells

Kendall Wells (31)


Dublör, Oyuncu

Kendall Wells, 11 Ağustos 1986 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu dublör, oyuncu. The Librarians (2014), Beta Test (2016), (2017) Bu Benim Dünyam Değil (2017), (2014) Z Nation (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1986
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.8 2,572
2017 31 Dram Dublör 6.0 493

Bu Benim Dünyam Değil
2017 31 Komedi Dublör 7.0 29,228
2016 30 Aksiyon Dublör 6.2 9,613

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Dublör 8.1 54,812
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 16,159
2014 Aksiyon Dublör 6.7 26,208
2014 28 Gizem Dublör
Oyuncu
4.7 193
2013 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820
2011 Dram Dublör
Oyuncu
7.8 96,747
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018