Giriş Kayıt
Kendall Wells

Kendall Wells (31)


Dublör, Oyuncu

Kendall Wells, 11 Ağustos 1986 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu dublör, oyuncu. The Librarians (2014), Beta Test (2016), (2017) Bu Benim Dünyam Değil (2017), (2014) Z Nation (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1986
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 31 Dram Dublör 6.0 394

Bu Benim Dünyam Değil
2017 31 Komedi Dublör 7.0 24,058
2016 30 Aksiyon Dublör 6.2 9,613

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Dublör 8.1 52,108
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 15,403
2014 Aksiyon Dublör 6.7 24,922
2014 28 Gizem Dublör
Oyuncu
4.7 193
2013 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820
2011 Dram Dublör
Oyuncu
7.8 94,962
Dizi Altyazıları
Vikings (16,700) Black Mirror (5,410) The Flash (4,717) Shameless (4,214) Supernatural (2,820) The Big Bang Theory (2,653) The Blacklist (1,461) Star Trek: Discovery (1,393) Knightfall (1,187) Black Lightning (1,179)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018