Giriş Kayıt
Kendall Wells

Kendall Wells (31)


Dublör, Oyuncu

Kendall Wells, 11 Ağustos 1986 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu dublör, oyuncu. The Librarians (2014), Beta Test (2016), (2014) Z Nation (2014), (2017) Bu Benim Dünyam Değil (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1986
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Dram Dublör 6.1 156

Bu Benim Dünyam Değil
2017 31 Komedi Dublör 7.0 19,915
2016 30 Aksiyon Dublör 6.5 8,633
2015 Dram Dublör 8.1 49,854
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 14,495
2014 Aksiyon Dublör 6.7 24,111
2014 28 Gizem Dublör
Oyuncu
4.7 193
2013 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820
2011 Dram Dublör
Oyuncu
7.8 93,766
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017