Giriş Kayıt
Kendall Wells

Kendall Wells (31)


Dublör, Oyuncu

Kendall Wells, 11 Ağustos 1986 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Grimm (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1986
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Dram Dublör 6.0 136

Bu Benim Dünyam Değil
2017 31 Komedi Dublör 7.0 17,212
2016 30 Aksiyon Dublör 6.5 8,633
2015 Dram Dublör 8.1 48,416
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 14,240
2014 28 Gizem Dublör
Oyuncu
4.7 193
2013 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820
2011 Dram Dublör
Oyuncu
7.8 92,757
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (107,710) The Defenders (8,231) Rick and Morty (2,448) Suits (1,747) The Sinner (1,555) Mr. Mercedes (1,504) The Strain (1,140) Fargo (1,054) The Mist (1,051) Breaking Bad (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017