Giriş Kayıt
Alexander Sablow

Alexander Sablow


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Alexander Sablow, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı. Billy & Billie (2015), White Reindeer (2013), Little Sister (2016), (2011) Sığınak (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.3 1,735
2015 Dram Kameraman 6.8 61
2015 Komedi Kameraman 7.8 990
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 30
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 92
2013 Komedi Kameraman 5.7 871
2013 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
5.6 24
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni    

Kanunsuzlar
2012 Suç Çeşitli 7.3 193,582

Sığınak
2011 Dram Kameraman 7.4 73,249
2010 Dram Oyuncu
Kameraman
8.0 43

Büyük Sır
2009 Dram Kameraman
Çeşitli
7.1 19,450
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017