Giriş Kayıt
Jason Klinger

Jason Klinger


Kameraman, Sanat Bölümü

Jason Klinger, kameraman, sanat bölümü. Vigilante Diaries (2016), Little Dead Rotting Hood (2016), (2014) Burying the Ex (2014), (2016) The American Side (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2016 Aksiyon Kameraman 5.1 2,670
2016 Dram Kameraman 6.4 3,092
2016 Dram Kameraman 9.3 21
2016 Korku Kameraman 3.4 650
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680
2014 Dram Sanat Bölümü 8.5 472,028
2014 Komedi Kameraman 5.5 2,526
2014 Dram Kameraman 5.0 84
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.3 327
2014 Komedi Kameraman 5.4 7,455
2014 Komedi Kameraman 7.6 510
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2013 Dram Kameraman 4.8 87
2013 Gerilim Kameraman 4.3 1,016
2012 Dram Kameraman 2.6 1,323

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 347,091
2010 Korku Kameraman    
2007 Komedi Kameraman 8.3 8,375
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017