Giriş Kayıt
Jacob Voelzke

Jacob Voelzke


Sesler, Oyuncu, Müzisyen, Editör

Jacob Voelzke, sesler, oyuncu, müzisyen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik
Editör
Sesler
   
2015 Aksiyon Sesler 4.0 181
2014 Dram Sesler 5.7 30
2014 Gerilim Sesler 2.3 322
2013 Komedi Sesler 2.6 385
2012 Korku Sesler
Oyuncu
4.2 1,582
2012 Dram Sesler 2.6 1,323
2011 Korku Sesler 2.9 760
2011 Komedi Oyuncu
Sesler
4.7 6
2010 Korku Sesler    
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,146) Black Sails (4,178) Into the Badlands (3,223) Legion (2,381) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,419)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017