Giriş Kayıt
Jacob Voelzke

Jacob Voelzke


Sesler, Oyuncu, Müzisyen, Editör

Jacob Voelzke, sesler, oyuncu, müzisyen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik
Editör
Sesler
   
2015 Aksiyon Sesler 4.0 181
2014 Dram Sesler 5.7 30
2014 Gerilim Sesler 2.3 322
2013 Komedi Sesler 2.6 385
2012 Korku Sesler
Oyuncu
4.2 1,582
2012 Dram Sesler 2.6 1,323
2011 Korku Sesler 2.9 760
2011 Komedi Oyuncu
Sesler
4.7 6
2010 Korku Sesler    
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017