Giriş Kayıt
Hugh Miller

Hugh Miller


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Hugh Miller, kameraman, görüntü yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizemli Diyar Arabistan
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Afrika
2013 Belgesel Kameraman 9.2 3,660

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Kameraman 9.1 7,345
2011 Belgesel Kameraman 7.9 1,917
2010 Belgesel Kameraman    
2009 Belgesel Kameraman 9.1 19,074

Okyanuslar
2008 Belgesel Kameraman 7.4 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017