Giriş Kayıt
Emily Robinson

Emily Robinson (18)


Oyuncu

Emily Robinson, 18 Ekim 1998 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Transparent (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1998
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,451
2016 18 Gerilim Oyuncu 4.2 894
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 35,545
2014 Komedi Oyuncu 7.9 17,141

Sokak Dansı 3D
2010 12 Dram Oyuncu 6.2 49,721
2010 12 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 8

Dadım Aşık
2007 9 Komedi Çeşitli 6.2 50,574
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,249
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017