Giriş Kayıt
Emily Robinson

Emily Robinson (19)


Oyuncu

Emily Robinson, 18 Ekim 1998 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Transparent (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1998
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Venedik'de
2017 19 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,367
2017 19 Komedi Oyuncu 6.0 145
2017 19 Dram Oyuncu    
2016 18 Gerilim Oyuncu 4.2 1,121
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 39,843
2014 Komedi Oyuncu 7.8 18,816

Sokak Dansı 3D
2010 12 Dram Oyuncu 6.2 51,266
2010 12 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 8

Dadım Aşık
2007 9 Komedi Çeşitli 6.2 51,875
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,835
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,264
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018