Giriş Kayıt
Emily Robinson

Emily Robinson (18)


Oyuncu

Emily Robinson, 18 Ekim 1998 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Transparent (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1998
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 18 Gerilim Oyuncu 4.1 735
2016 18 Komedi Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 33,293
2014 Komedi Oyuncu 8.0 16,241

Sokak Dansı 3D
2010 12 Dram Oyuncu 6.2 48,851
2010 12 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 8

Dadım Aşık
2007 9 Komedi Çeşitli 6.2 49,678
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,356
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,168
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,528) Assassin's Creed (5,537) Passengers (4,152) Doctor Strange (3,872) Allied (2,742) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,934) Taboo (4,332) Arrow (3,589) Vikings (3,547) Blindspot (3,014) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,986) Suits (2,678) Legion (2,629) Black Sails (2,386) Sherlock (2,066)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017