Giriş Kayıt
Emily Robinson

Emily Robinson (19)


Oyuncu

Emily Robinson, 18 Ekim 1998 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Transparent (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1998
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Venedik'de
2017 19 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,361
2017 19 Komedi Oyuncu 6.1 111
2016 18 Gerilim Oyuncu 4.2 894
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 37,409
2014 Komedi Oyuncu 7.9 18,262

Sokak Dansı 3D
2010 12 Dram Oyuncu 6.2 50,458
2010 12 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 8

Dadım Aşık
2007 9 Komedi Çeşitli 6.2 51,260
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,947
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017