Giriş Kayıt
Emily Robinson

Emily Robinson (18)


Oyuncu

Emily Robinson, 18 Ekim 1998 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Transparent (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1998
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 18 Gerilim Oyuncu 4.1 663
2016 18 Komedi Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 32,762
2014 Komedi Oyuncu 7.9 16,005

Sokak Dansı 3D
2010 12 Dram Oyuncu 6.2 48,572
2010 12 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 8

Dadım Aşık
2007 9 Komedi Çeşitli 6.2 49,495
1975 Komedi Oyuncu 8.2 34,034
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017