Giriş Kayıt
Pooja Chopra

Pooja Chopra


Oyuncu

Pooja Chopra, oyuncu. Commando (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.0 32
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,162
2012 Dram Oyuncu 5.0 3,193

Ondan Önceki Dünya
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 722

Moda
2008 Dram Oyuncu 6.9 8,230
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017