Giriş Kayıt
Chad Sanborn

Chad Sanborn


Oyuncu

Chad Sanborn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2015 Korku Oyuncu 4.1 66
2014 Komedi Çeşitli 7.5 967

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Çeşitli 5.1 26,944
2011 Macera Çeşitli 5.4 407

Açık Çek
2011 Komedi Çeşitli 5.9 108,708
2010 Suç Çeşitli 5.6 356
2010 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,452
2009 Komedi Çeşitli 7.4 15,834
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017