Giriş Kayıt
Chad Sanborn

Chad Sanborn


Oyuncu

Chad Sanborn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.8 14,363
2015 Korku Oyuncu 4.1 66
2014 Komedi Çeşitli 7.5 967

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Çeşitli 5.1 27,445
2011 Macera Çeşitli 5.4 407

Açık Çek
2011 Komedi Çeşitli 5.9 110,468
2010 Suç Çeşitli 5.6 356
2010 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,607
2009 Komedi Çeşitli 7.4 16,250
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018