Giriş Kayıt
Chad Sanborn

Chad Sanborn


Chad Sanborn,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Çeşitli 7.5 967

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Çeşitli 5.1 26,229
2011 Macera Çeşitli 5.4 407

Açık Çek
2011 Komedi Çeşitli 5.9 106,096
2010 Suç Çeşitli 5.6 356
2010 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,162
2009 Komedi Çeşitli 7.4 15,231
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017