Giriş Kayıt
Chad Sanborn

Chad Sanborn


Chad Sanborn,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Çeşitli 7.5 967

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Çeşitli 5.1 26,153
2011 Macera Çeşitli 5.4 407

Açık Çek
2011 Komedi Çeşitli 5.9 105,823
2010 Suç Çeşitli 5.6 356
2010 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,109
2009 Komedi Çeşitli 7.4 15,176
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017