Giriş Kayıt
Guillaume Dabinpons

Guillaume Dabinpons


Oyuncu

Guillaume Dabinpons, oyuncu.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 489,019

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Çeşitli 5.2 11,636

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 185,094

Aşk Tarifi
2014 Komedi Çeşitli 7.3 57,966
2014 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.0 1,268
2009 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,190
2004 Macera Oyuncu 8.4 400,721
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017