Giriş Kayıt
Guillaume Dabinpons

Guillaume Dabinpons


Oyuncu

Guillaume Dabinpons, oyuncu. The Catcher Was a Spy (2018), (2015) Ajan (2015), (2014) Aşk Tarifi (2014), (2015) Hayatın Kıyısında (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli 6.0 1,173
2017 Suç Çeşitli 6.6 617

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 566,541

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Çeşitli 5.3 14,856

Ajan
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 204,154

Aşk Tarifi
2014 Komedi Çeşitli 7.3 65,070
2014 Dram Oyuncu 5.5 4,363
2011 Komedi Oyuncu 5.0 1,268
2009 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,912
2004 Macera Oyuncu 8.4 434,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018