Giriş Kayıt
Kevin London

Kevin London (30)


Editör, Kameraman, Görsel Efekt

Kevin London, 24 Temmuz 1986 San Diego, California, ABD doğumlu editör, kameraman, görsel efekt. Ağır Abi (2012), I Am Not a Hipster (2012), The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers (2010), Man of Tai Chi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1986
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 29 Komedi Editorial Department 5.4 306
2015 29 Korku Editorial Department 4.5 1,335

İşkence Gecesi
2014 28 Komedi Editorial Department 5.4 33,785

Muppets Aranıyor
2014 28 Macera Editorial Department 6.4 25,423
2014 28 Gerilim Editorial Department 5.8 3,056

Göz
2013 27 Korku Editorial Department 6.5 91,109
2013 27 Aksiyon Editorial Department 6.1 29,441
2013 27 Biyografi Editorial Department 7.5 68,683

Muhbir
2013 27 Aksiyon Editorial Department 6.5 67,210

Karanlıktan Gelen
2013 27 Korku Editorial Department 6.3 59,955

Teksas Katliamı 3D
2013 27 Korku Editorial Department 4.8 36,532

Tuhaf Thomas
2013 27 Komedi Editorial Department 6.9 37,781

Kısa Dönem 12
2013 27 Dram Editorial Department 8.0 60,349
2013 27 Komedi Editorial Department 5.8 7,750

İçime Şeytan Kaçtı
2013 27 Komedi Editorial Department 2.6 2,997
2013 27 Komedi Editorial Department 5.6 3,053

Bir Dünya Ki...
2013 27 Komedi Editorial Department 6.7 26,875
2013 27 Dram Editorial Department 5.9 1,468
2013 27 Komedi Editorial Department 5.7 5,406
2013 27 Aile Editorial Department 4.5 929

Arada Kalan
2012 26 Dram Editorial Department 7.5 22,756
2012 26 Suç Görsel Efekt 5.0 2,630
2012 26 Biyografi Editorial Department 6.8 62,369

Salem'in Efendileri
2012 26 Korku Editorial Department 5.1 21,694
2012 26 Dram Editorial Department 5.2 1,365

Uçuş
2012 26 Dram Editorial Department 7.3 273,107
2012 26 Macera Editorial Department    
2012 26 Komedi Editorial Department 6.3 1,269
2012 26 Belgesel Editorial Department 7.9 839
2012 26 Aile Editorial Department    

Ağır Abi
2012 26 Aksiyon Editorial Department 5.5 16,127
2012 26 Komedi Editorial Department 5.9 4,355
2012 26 Dram Editorial Department 6.7 1,305

Akrep Kral 3
2012 26 Aksiyon Editorial Department    
2012 26 Belgesel Editorial Department    

Muppetlar
2011 25 Komedi Editorial Department 7.1 76,872

Ejderha Dövmeli Kız
2011 25 Suç Editorial Department 7.8 343,061
2011 25 Macera Editorial Department    
2011 25 Dram Editorial Department 5.7 11,507
2011 25 Aile Kameraman 6.9 474
2011 25 Dram Kameraman 6.8 460
2011 25 Kısa Metraj Editorial Department 7.9 13
2010 24 Dram Kameraman 6.1 61
2010 24 Korku Kameraman
Çeşitli
4.5 198
2010 Aksiyon Editorial Department 7.2 686
2010 24 Komedi Kameraman 2.5 332
2010 24 Suç Kameraman 5.5 990
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017