Giriş Kayıt
Eric Kenehan

Eric Kenehan


Editör, Editör, Oyuncu

Eric Kenehan, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Game-Show Editorial Department
Editör
6.6 10,007
2010 Aile Editorial Department 2.5 628
2010 Belgesel Editorial Department 5.1 4,646

İkinci Geliş
2009 Aksiyon Oyuncu    
2005 Reality-TV Editorial Department 7.0 15,432
2004 Game-Show Çeşitli 5.3 6,699
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017