Giriş Kayıt
Eric Kenehan

Eric Kenehan


Editör, Editör, Oyuncu

Eric Kenehan, editör, editör, oyuncu. Sarah Palin's Alaska (2010), (2011) The Voice (2011), (2008) Top Gear USA (2008), (2010) Top Gear USA (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Editör 6.8 723
2011 Game-Show Editorial Department
Editör
6.6 10,303
2010 Aile Editorial Department 2.5 628
2010 Belgesel Editorial Department 5.1 4,646

İkinci Geliş
2009 Aksiyon Oyuncu    
2008 Belgesel Editorial Department 5.4 5,386
2005 Reality-TV Editorial Department 7.0 15,810
2004 Game-Show Çeşitli 5.2 6,869
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017