Giriş Kayıt
Eric Kenehan

Eric Kenehan


Editör, Editör, Oyuncu

Eric Kenehan, editör, editör, oyuncu. Sarah Palin's Alaska (2010), (2011) The Voice (2011), (2008) Top Gear USA (2008), (2010) Top Gear USA (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Editör 6.8 760
2011 Game-Show Editorial Department
Editör
6.6 10,505
2010 Aile Editorial Department 2.5 628
2010 Belgesel Editorial Department 5.1 4,646

İkinci Geliş
2009 Aksiyon Oyuncu    
2008 Belgesel Editorial Department 5.4 5,386
2005 Reality-TV Editorial Department 7.1 16,113
2004 Game-Show Çeşitli 5.2 6,940
Dizi Altyazıları
Westworld (13,615) La casa de papel (8,274) The Big Bang Theory (3,692) Supernatural (3,165) Gotham (3,145) The Terror (3,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,932) Arrow (2,176) Fear the Walking Dead (1,714) Vikings (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018