Giriş Kayıt
Sasha Stuber

Sasha Stuber


Oyuncu

Sasha Stuber, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,319
2012 Korku Oyuncu 2.5 158

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Oyuncu 7.2 61,867

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,786
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017