Giriş Kayıt
Sasha Stuber

Sasha Stuber


Oyuncu

Sasha Stuber, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,319
2012 Korku Oyuncu 2.5 158

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Oyuncu 7.2 61,867

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,822
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017