Giriş Kayıt
Sasha Stuber

Sasha Stuber


Oyuncu

Sasha Stuber, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.2 44
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,319
2012 Korku Oyuncu 2.5 158

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Oyuncu 7.2 63,152

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,999
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018