Giriş Kayıt
Sasha Stuber

Sasha Stuber


Oyuncu

Sasha Stuber, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,319
2012 Korku Oyuncu 2.5 158

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Oyuncu 7.2 63,152

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,936
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017