Giriş Kayıt
Sasha Stuber

Sasha Stuber


Oyuncu

Sasha Stuber, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,319
2012 Korku Oyuncu 2.5 158

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Oyuncu 7.2 61,867

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,822
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,753) Rings (3,953) Logan (3,285) Get Out (2,817) La La Land (2,222) The Age of Shadows (2,023) Split (1,990) Zashchitniki (1,807) The Great Wall (1,637) Office Christmas Party (1,514)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,302) The Blacklist (4,761) The Expanse (3,512) The Last Kingdom (2,414) Better Call Saul (2,268) Doctor Who (1,936) Game of Thrones (1,870) Vikings (1,844) Supernatural (1,764) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017