Giriş Kayıt
Brad McMillan

Brad McMillan


Editör, Oyuncu, Kameraman

Brad McMillan, editör, oyuncu, kameraman.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 4.9 506
2014 Kısa Metraj Kameraman
Editorial Department
   
2014 Aile Taşıma Bölümü 6.5 62
2014 Fantastik Oyuncu 4.1 1,231
2012 Gerilim Editorial Department 4.9 104
2011 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
Editorial Department
8.4 16
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018