Giriş Kayıt
Brad McMillan

Brad McMillan


Editör, Oyuncu, Kameraman

Brad McMillan, editör, oyuncu, kameraman.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 7.6 31
2014 Kısa Metraj Kameraman
Editorial Department
   
2014 Aile Taşıma Bölümü 6.5 62
2014 Fantastik Oyuncu 4.1 1,231
2012 Gerilim Editorial Department 4.9 104
2011 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
Editorial Department
8.4 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017