Giriş Kayıt
Natalie Jean

Natalie Jean


Dublör, Oyuncu, Yapımcı, Kostümcü

Natalie Jean, dublör, oyuncu, yapımcı, kostümcü. Not Cool (2014), Hollidaysburg (2014), Romantikler (2010), (2010) Siyah Kuğu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 Aksiyon Dublör 6.5 339
2014 Komedi Dublör 5.7 786
2014 Komedi Dublör 4.8 4,664
2014 Aksiyon Dublör 7.9 166,568

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 215,165
2014 Dram Dublör 7.2 13,335
2013 Korku 5.0 7
2012 Suç Sanat Bölümü 3.1 1,294
2012 Korku Kostüm Bölümü
Yapımcı
Dublör
Oyuncu
3.3 375
2012 Korku Dublör
Yapımcı
Oyuncu
   
2012 Oyuncu
Kostüm Bölümü
5.8 33

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,931

Siyah Kuğu
2010 Dram Dublör 8.0 599,365

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 205,570
2010 Komedi Dublör 6.1 84,527

Romantikler
2010 Komedi Dublör 5.1 10,381
2007 Korku Dublör 6.3 28
Dizi Altyazıları
Vikings (10,025) Supernatural (4,297) Mr. Robot (4,278) Game of Thrones (3,837) The Big Bang Theory (3,517) Shameless (3,487) Gotham (3,203) Arrow (3,071) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,003) The Flash (2,100)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017