Giriş Kayıt
Natalie Jean

Natalie Jean


Dublör, Oyuncu, Kostümcü, Yapımcı

Natalie Jean, dublör, oyuncu, kostümcü, yapımcı. Not Cool (2014), Hollidaysburg (2014), Romantikler (2010), (2010) Siyah Kuğu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 Aksiyon Dublör 4.7 230
2014 Komedi Dublör 5.7 786
2014 Komedi Dublör 4.8 4,664
2014 Aksiyon Dublör 7.9 177,482

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 220,413
2014 Dram Dublör 7.2 13,470
2013 Korku 5.0 7
2012 Suç Sanat Bölümü 3.1 1,294
2012 Korku Kostüm Bölümü
Yapımcı
Dublör
Oyuncu
3.3 375
2012 Korku Dublör
Yapımcı
Oyuncu
   
2012 Oyuncu
Kostüm Bölümü
5.8 33

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 292,239

Siyah Kuğu
2010 Dram Dublör 8.0 616,638

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 211,403
2010 Komedi Dublör 6.1 86,814

Romantikler
2010 Komedi Dublör 5.1 10,381
2007 Korku Dublör 6.3 28
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018