Giriş Kayıt
Natalie Jean

Natalie Jean


Dublör, Oyuncu, Kostümcü, Yapımcı

Natalie Jean, dublör, oyuncu, kostümcü, yapımcı. Not Cool (2014), Hollidaysburg (2014), Romantikler (2010), (2010) Siyah Kuğu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
   
2017 Aksiyon Dublör    
2014 Komedi Dublör 5.7 786
2014 Komedi Dublör 5.1 4,242
2014 Aksiyon Dublör 7.9 160,224

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 212,072
2014 Dram Dublör 7.2 13,222
2013 Korku 5.0 7
2012 Suç Sanat Bölümü 3.1 1,294
2012 Korku Kostüm Bölümü
Yapımcı
Dublör
Oyuncu
3.3 375
2012 Korku Dublör
Yapımcı
Oyuncu
   
2012 Oyuncu
Kostüm Bölümü
5.8 33

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 281,700

Siyah Kuğu
2010 Dram Dublör 8.0 589,585

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 202,845
2010 Komedi Dublör 6.1 83,261

Romantikler
2010 Komedi Dublör 5.1 10,381
2007 Korku Dublör 6.3 28
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017