Giriş Kayıt
Natalie Jean

Natalie Jean


Dublör, Oyuncu, Kostümcü, Yapımcı

Natalie Jean, dublör, oyuncu, kostümcü, yapımcı. Not Cool (2014), Hollidaysburg (2014), Romantikler (2010), (2010) Siyah Kuğu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2014 Suç Dublör 7.9 151,597
2014 Komedi Dublör 5.7 786
2014 Komedi Dublör 5.1 4,242

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 207,971
2014 Dram Dublör 7.2 12,996
2013 Korku 5.0 7
2012 Suç Sanat Bölümü 3.1 1,294
2012 Korku Kostüm Bölümü
Yapımcı
Dublör
Oyuncu
3.3 375
2012 Korku Dublör
Yapımcı
Oyuncu
   
2012 Oyuncu
Kostüm Bölümü
5.8 33

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 276,298

Siyah Kuğu
2010 Dram Dublör 8.0 576,297

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 197,969
2010 Komedi Dublör 6.1 81,259

Romantikler
2010 Komedi Dublör 5.1 10,144
2007 Korku Dublör 6.3 28
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,903) Rogue One (5,217) Split (3,801) Assassin's Creed (2,788) Brimstone (2,285) Hidden Figures (2,145) Paterson (2,123) The Institute (1,577) The Great Wall (1,306) Passengers (1,198)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,098) Legion (7,428) Arrow (4,254) Legends of Tomorrow (2,282) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,900) The Blacklist (1,817) Vikings (1,803) Black Sails (1,658) 24: Legacy (1,623)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017