Giriş Kayıt
Natalie Jean

Natalie Jean


Dublör, Oyuncu, Yapımcı, Kostümcü

Natalie Jean, dublör, oyuncu, yapımcı, kostümcü. Not Cool (2014), Hollidaysburg (2014), Romantikler (2010), (2010) Siyah Kuğu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2014 Komedi Dublör 5.7 786
2014 Komedi Dublör 5.1 4,242
2014 Aksiyon Dublör 7.9 155,295

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 209,715
2014 Dram Dublör 7.2 13,082
2013 Korku 5.0 7
2012 Suç Sanat Bölümü 3.1 1,294
2012 Korku Kostüm Bölümü
Yapımcı
Dublör
Oyuncu
3.3 375
2012 Korku Dublör
Yapımcı
Oyuncu
   
2012 Oyuncu
Kostüm Bölümü
5.8 33

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 278,393

Siyah Kuğu
2010 Dram Dublör 8.0 581,569

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 199,915
2010 Komedi Dublör 6.1 81,939

Romantikler
2010 Komedi Dublör 5.1 10,381
2007 Korku Dublör 6.3 28
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017